Creativiteit
Video/Tekst

Creativiteit, pure magie

4 Lessen

Over de cursus

In deze 3-video serie vertel ik je alles over de pure magie van creativiteit EN hoe jij hierdoor jouw magie herontdekt en activeert! 

Overzicht

Enkel voor leden

Creativiteit, pure magie

Het leven is wonderlijk en magisch. Als kind kon je dit voelen, als kind wist jij dit al….zelfs al was je kindertijd geen rozengeur en maneschijn, toch wist jij dit!

Maar dan word je groot… de ene uitdaging na de andere komt op je pad en dat gevoel wordt slechts een vage herinnering… totdat je het helemaal vergeten bent.

In deze video vertel ik je graag over één van de wegen terug naar magie in je leven, het pad van creatie!

Enkel voor leden

Je penseel, je toverstok

Je penseel heeft net als een toverstok de kracht om de onzichtbare wereld, zichtbaar en tastbaar te maken. Hierdoor kan jij je beter verbinden met deze onzichtbare, innerlijke wereld... de wereld van je hartekracht, een wereld van magie.

In de vorige video vertelde ik je over wat hartekracht en magie voor mij betekent. En lichtte ik een tipje van de sluier over de rol die creativiteit daarin speelt. In deze video vertel ik je graag meer over hoe creativiteit jou kan leiden op je pad naar meer magie in je leven en deel ik de de magische formule van Vedic Art met jou. 

Enkel voor leden

Spreuken en kikkers

In de vorige video vertelde ik je de magische formule van Vedic Art. Eén van de geheime ingrediënten van deze formule is voelen. Maar voelen roept dikwijls weerstand en een hoop excuses op. Ja maar... wat als... ik kan niet...

In deze video pakken we die kikkers samen aan!

Enkel voor leden

BONUS

Ter afsluiting van deze videoreeks overloop ik graag nog even wat praktische zaken over de cursus Vedic Art met jou.

Powered by Thrive Apprentice
Pen