In blijde verwachting van mijn eerste boek

10
Days
22
Hours
29
Minutes
57
Seconds

Momenteel ligt het manuscript bij de uitgeverij om de laatste puntjes op de 'i' te zetten, een gepaste titel te kiezen en bijhorende cover... superspannend!

De werktitel van het manuscript kan ik je alvast meedelen: ​​Hartekracht, licht in het donker


De reis met mijn boek kan je ook volgen op het auteursblog.  

De uitgeverij verzamelt ondertussen graag mailadressen van geïnteresseerden. Dus, wil jij graag als eerste op de hoogte gebracht worden wanneer mijn boek uitkomt, vul dan hieronder je gegevens in. Hierdoor geef je enkel aan dat je interesse hebt, dit houdt dus geen aankoopverplichting in. 

JA, ik wil als eerste op de hoogte gebracht worden!

Jij weet vanaf de eerste pagina de vinger op de zere plek te leggen. Door bovendien gedurende het gehele werk een open houding aan te nemen, toon jij aan dat je er bent voor de lezer. Aan de hand van persoonlijke verhalen weet jij hen dan ook te inspireren en motiveren. Zo geef je aan dat het gaat om evenwicht, het balans tussen donker en licht. Omdat je daarbij pijn en angst concreet onder woorden weet te brengen en zelf een ervaringsdeskundige bent op dit vlak geef je de lezer concrete handvaten waardoor zij jouw woorden kunnen omzetten naar daden. Met de toegevoegde opdrachten geef je lezers de mogelijkheid om tot henzelf te komen en om de weg naar herstel in te luiden. Jouw passie en liefde voor eenieder die zich op het moment verloren voelt straalt dan ook van elke pagina af. Op deze wijze zal jij met dit prachtige werk menig hart openen.

Paulien

Uitgeverij BoekScout

© 2019   Just Bie   I   Disclaimer   I   Privacybeleid   I   Contact