Traject hartekracht

Wanneer het leven je door elkaar heeft geschud, heb je nood aan herbronning en vaak ook aan een nieuwe richting. Je hebt gemerkt dat de manier waarop je vroeger dingen aanpakte, niet meer werkt. Er is iets anders nodig, een vernieuwde aanpak vanuit een grotere hartsverbinding. 


Heb jij het gevoel dat je op een keerpunt in je leven staat? Heb je al vanalles geprobeerd, maar heb je het gevoel dat niets werkt? Dan is Hartekracht op jouw lijf geschreven.

Dit traject verandert voor altijd je kijk op het leven. Je leert mogelijkheden zien in plaats van obstakels. Je verwerft meer inzicht in jezelf en in je leven. Je ervaart opnieuw meer balans, harmonie & verbinding. 

Je bouwt aan een vernieuwde, stevige basis waarop je de rest van je leven kan bouwen en nieuwe richting kan geven. We werken rond 5 thema's als bouwstenen voor je nieuwe fundament: Verbinding, vertrouwen, vreugde, vrijheid en veiligheid. 

Herinner & activeer je Hartekracht

Je voelt al langer dat je leven om verandering vraagt, dat er iets niet klopt. Je bent op zoek naar antwoorden, naar wat het dan wel is dat je wil of nodig hebt, maar je geraakt er niet uit. De antwoorden die je 'daarbuiten' vindt, werken niet voor jou. De tijd is aangebroken om naar binnen te keren en opnieuw te leren voelen wat daar leeft. Rust helpt je om even stil te staan, waardoor je de beweging naar binnen makkelijker kan maken. 

Background vector created by visnezh - www.freepik.com

Verbinding

Je staat er niet alleen voor. Wanneer je jouw hartekracht herinnert, voel je je verbonden met jezelf, met anderen, met de wereld om je heen.

Background vector created by visnezh - www.freepik.com

Vertrouwen

Niet langer overleven, maar leven met hart en ziel. Je hartekracht versterkt je oervertrouwen in het leven waardoor ook je zelfvertrouwen groeit.   

Background vector created by visnezh - www.freepik.com

Vreugde

Vreugde borrelt op vanuit het diepste van je zijn. Pure vreugde is niet afhankelijk van uiterlijke omstandigheden, maar die voel je tot in de toppen van je tenen. 

Background vector created by visnezh - www.freepik.com

Vrijheid

Wanneer jij je hartekracht herinnert en activeert, opent zich een nieuwe wereld boordevol mogelijkheden. Mogelijkheden die de poort van vrijheid openen.

Wat anderen ervaren

Lieve Tinne, Wat een heerlijk weekje hebben we weer gehad. Een rollercoaster van emoties is gepasseerd. We kregen dan ook de tijd om dit op doek te zetten. Wat het leek te worden, werd het helemaal niet. Het duurde even voor mij om de connectie met mijn hart te herstellen om de juiste energie op mijn doek te zetten. We hebben zeer confronterende gesprekken gehad over de hartbeschermer, hierdoor kreeg ik meer inzicht in mijn huidige levensfase. Dankjewel lieve Tinne voor de zeer inspirerende, inzichtvolle week.

Anne-Mie

De cursus was verhelderend voor mij, het gevoel dat de puzzelstukjes van mijn leven nu in elkaar mogen vallen. Een boost van energie in mij gevoeld, een vreugde in mijn hart gevoeld dat vraagt naar meer en meer !!! Zelfvertrouwen neemt toe, het terug geloven in mijn weg. Zelfkennis neemt ook toe. Dankbaar voor de praktische tips, de concrete voorbeelden, en het beantwoorden van alle vragen die ik op dat moment had. Ik voel dat de weg nu is vrij gemaakt naar een nieuw mooi en lichter hoofdstuk in mijn leven. Het waren hartverwarmende dagen voor mij, mijn hartje heeft zich mogen laten zien en voelen.

Diana

Verbindende helpers Hartekracht

De antwoorden die je zoekt en nodig hebt, die leven in jou. Je hebt enkel een manier nodig om ze in jezelf te vinden. Meer rust toelaten is hiervoor een belangrijke stap, opdat je jouw hartekracht herinnert en activeert. Zodoende heb je ook meer energie om bewust de verbinding met je hart te versterken en haar taal te leren begrijpen.


Je hart is geen harde roeper, zij spreekt een taal van stilte en fluistert in kleuren en symbolen. Hierdoor zijn zowel creativiteit als natuur verbindende helpers om je hart beter te voelen en te verstaan. Wanneer je de natuur observeert, snap je beter hoe je hart werkt. Wanneer je schildert en kleur laat stromen, wordt je hart geraakt, waardoor je meer en meer bewust verbinding met haar kan maken, net zolang totdat ze deel uitmaakt van je dagdagelijkse leven. 

Ik leer je verbinding maken met je hart en haar taal begrijpen.

Gratis hartegesprek

Wil jij graag helder krijgen, weten wat je nu nodig hebt om meer hartekracht in je leven te ervaren? Vraag dan gratis en vrijblijvend een hartegesprek aan.

Vul het formulier in en dan contacteer ik jou voor een hartegesprek, zodat jij een grotere hartsverbinding kan ervaren. 

Meer

Inspiratie

Kom bij de besloten facebookgroep voor meer hartekracht in je leven 

Spiritualiteit? Serieus?!

Spiritualiteit? Serieus?! Dat was mijn eerste gedachte toen ik de mail van uitgeverij

Boodschap van de appelcake

Niets heerlijker dan een verse appelcake op een grijze ochtend als vandaag. De

Lichtgewicht

Wat maakt een boek een boek? Dat is een vraag die momenteel in

Meld je gratis aan!

Rust opent het pad om weer verbinding te maken met je hart. Wanneer je de hele tijd in je hoofd zit, je zorgen maakt en je suf piekert, ben je niet verbonden met je gevoel, met je hart. Pas wanneer je hoofd tot rust komt, kan je weer verbinding maken met je hart en voelen wat daar leeft. 

5 stappen


voor meer rust in je leven! 

© 2019, Just Bie   I   Disclaimer   I   Privacybeleid   I   Contact