Loslaten brengt ruimte

Loslaten, een typische eigenschap van de herfst. Kleurrijke herfstbomen laten ons zien hoe eenvoudig en natuurlijk dit proces is. Echter in ons dagelijks leven ervaren we dit dikwijls anders.

Lees meer…

De gouden belofte van de herfst

Regen, wind, storm, … tijdens de herfst geniet je niet enkel van de laatste zonnestralen maar heerst er vaak ook chaos. Echter temidden van deze chaos ontdek je de gouden belofte van de herfst.

Lees meer…

Sla je vleugels uit

Sinds lang vervlogen tijden zijn vogels een inspiratiebron voor de mens. Met hun schitterende kleuren, melodieuze zang en magische vleugels betoveren ze ons.

Lees meer…

En dan word je groot

Wauw, je hebt al superhard gewerkt! Je bent uit je ei gebroken! Het zwaarste werk is achter de rug maar het echte werk, de reis begint nu pas echt.

Lees meer…

een nieuw bEgIn

Het ei houdt in zich de belofte van een nieuw begin, van nieuw leven, nieuwe ideeën. Ontdek in dit artikel de kracht en de symboliek van het vogelei en hoe je dit kan toepassen in jouw leven.

Lees meer...

Je eigen nestje bouwen

Vogels bouwen hun nestje als veilige plek om hun eieren te leggen, uit te broeden en om hun jongen groot te brengen. Ook wij bouwen aan ons nestje. Een nestje om in te wonen, een nestje waar we ons veilig en geborgen voelen.

Lees meer…