Hartekracht, licht in het donker

Hartekracht 

werpt nieuw licht op je hart en op de muren die je gebouwd hebt om haar te beschermen. Je hart is de drager van je essentie, je levenskracht. Het is de plek waar je dromen en verlangens bewaard worden. In je leven gebeuren er echter ook dingen die niet leuk zijn, die pijn doen. Hierdoor bouw je muren rondom je hart, om haar tegen de pijn te beschermen. En dat werkt! Maar die muren beschermen niet enkel je hart, ze zorgen er ook voor dat jij je afgescheiden, verloren en alleen voelt, dat je geen voeling meer hebt met wat er in je hart leeft, met wie jij in wezen bent.


Fragment lezen

klik en lees een stukje

Ervaringen van lezers

Een eye-opener

Ik wist niet precies wat ik moest verwachten. Pagina na pagina kreeg ik duidelijke en eenvoudige toelichtingen die tot nadenken stemmen. Ik heb de oefeningen en tips die Tinne aanbiedt om haar inzichten tot leven te brengen, heel erg geapprecieerd en zal deze zeker nog toepassen. ‘Hartekracht’ is een aanrader, een eye-opener. Dank je Tinne.

Greta

Mijn hartbeschermer draait overuren

Jouw boek is echt een pareltje! Het leest heel vlot, is duidelijk geschreven, helemaal jij. Het bracht mij terug naar de hartverwarmende cursus. Ik pak het regelmatig vast als mijn hartbeschermer weer overuren draait of als het donker de overhand neemt in mijn leven, jouw tips en oefeningen helpen mij dan om dichter bij mijn hart te komen. Dankjewel !!!

Diana

Het boek biedt duidelijkheid over onze eigen processen

Vanaf de eerste regels ontroerde het boek me al. Het raakt me omdat het zo herkenbaar is. Oprecht geschreven vanuit het Hart. De quotes van Tinne zelf zijn down to earth, simpel en tegelijk heel krachtig en alleszeggend. Ze zijn mijn favorieten. Af en toe een beetje humor en de beeldende taal maakt het luchtig en fijn om te lezen. De boodschap blijft wel krachtig. Het boek biedt duidelijkheid over onze eigen processen. Een waar pareltje gegroeid vanuit het duister naar het Licht! Dank je Tinne om je verhaal te delen via het boek en ons allen te helpen inzicht te krijgen in wat belangrijk is in ons leven, Liefde. Liefde lost alle blokkades op.

Lut

Het gaat om evenwicht, balans tussen donker en licht

Jij weet vanaf de eerste pagina de vinger op de zere plek te leggen. Door bovendien gedurende het gehele werk een open houding aan te nemen, toon jij aan dat je er bent voor de lezer. Aan de hand van persoonlijke verhalen weet jij hen dan ook te inspireren en motiveren. Zo geef je aan dat het gaat om evenwicht, het balans tussen donker en licht. Omdat je daarbij pijn en angst concreet onder woorden weet te brengen en zelf een ervaringsdeskundige bent op dit vlak geef je de lezer concrete handvaten waardoor zij jouw woorden kunnen omzetten naar daden. Met de toegevoegde opdrachten geef je lezers de mogelijkheid om tot henzelf te komen en om de weg naar herstel in te luiden. Jouw passie en liefde voor eenieder die zich op het moment verloren voelt straalt dan ook van elke pagina af. Op deze wijze zal jij met dit prachtige werk menig hart openen.

Paulien


Deel jouw ervaring

Wat was jouw ervaring met het boek 'Hartekracht, licht in het donker'?

Verkooppunten


Online via Boekscout.nl


Praktijk Just Bie - enkel op afspraak

Dr. van de Perrestraat 299, 2440 Geel

justbie@telenet.be 


Ons engelenhuisje, Kortestraat 1 - 2260 westerlo


Larimar, Molenstraat 48 - 3202 Rillaar

Meer hartekracht 

© 2019   Just Bie   I   Disclaimer   I   Privacybeleid   I   Contact