Welkom

Hey lieve lezer, van harte welkom op deze pagina!

Ik ben Tinne van Just Bie en ik gids je graag even rond.

Vanuit mijn eigen zoektocht naar antwoorden in mijn leven, heb ik verschillende cursussen, workshops en opleidingen gevolgd ter persoonlijke ontwikkeling. Ja, ik geef het toe... in de eerste plaats dus voor mezelf.

Echter, in mijn zoektocht van de afgelopen 20 jaar werd het me hoe langer, hoe meer duidelijk dat de inzichten die ik ontdekte niet enkel op mezelf van toepassing waren. Dat dit enkel een voorbereiding was om anderen te ondersteunen in hun zoektocht naar zichzelf. Van daaruit (en enkele visioenen later) is Just Bie ontstaan.

In wezen hoef je niets te doen om jezelf te vinden, gewoon zijn. Gewoon zijn, Just Bie, zodat je kan herinneren wie je bent. Want net zoals in een zaadje, zit alle kennis die je nodig hebt, nu al in jou. Je bent het gewoon vergeten. De antwoorden die je zoekt, zijn niet - daar ergens - te vinden. De antwoorden zitten in jou! Soms heb je gewoon even iemand nodig om je te ondersteunen in je zoektocht. 

Bij Just Bie kan je in de eerste plaats terecht voor creatieve workshops en cursussen maar ook voor persoonlijke coaching. Maak het onzichtbare zichtbaar, herinner je wie je werkelijk bent, herontdek de antwoorden in jezelf. Zo ga je bij de creatieve cursussen zelf aan de slag waarbij creativiteit jouw gids is. Tegelijk laat het leven zelf je constant zien wat je nodig hebt. Meestal ben je je hier echter niet bewust van en zelfs als je je hier bewust van bent, is het niet altijd even makkelijk de boodschap te ontcijferen. Om hier meer inzicht in te verwerven kan je een persoonlijke sessie boeken. Wil je graag ontdekken wat jouw talenten zijn, jouw innerlijke kracht, kom dan langs voor een talenteninterview

Ben jij op zoek naar antwoorden? Ben jij er klaar voor om je blik verruimen, om je hart te openen en jezelf te (her-)ontdekken? Super! Alleen al jouw innerlijke JA zal deuren voor je openen! 

Tinne


Op mijn persoonlijke ontdekkingsreis is creativiteit één van de krachtigste tools gebleken, die ik graag met jou deel. Creativiteit heeft mijn hart geopend en veroverd. Creativiteit deed me voelen wat alle andere cursussen aan mijn hoofd verteld hadden. 

Je kan mijn werken bekijken door hieronder op de knop te drukken. Laat je inspireren!

Heb je nog vragen?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Blijf er niet mee zitten, maar laat het me weten!