Hey, ik ben Tinne

en ik hou van schilderen. Het spelen met kleur op doek is voor mij een uitlaatklep, die zowel bevrijdend als verlichtend werkt. Als ik ergens tegenaan loop of weer eens teveel pieker, verbinden de kleuren me opnieuw met mijn gevoel, mijn innerlijke wereld, mijn hartekracht. Benieuwd wat ik dan zoal schilder of eerder... laat ontstaan, neem gerust eens een kijkje naar mijn creaties. 

Creativiteit heeft mijn leven gered en me een belangrijke les geleerd.

Januari 2014 markeerde het einde van mijn leven zoals ik het tot dan toe kende. Het was als een donderslag bij heldere hemel. Uit het niets ontving ik een onheilspellend bericht via Facebook. 'Kan je me zo alsjeblieft zo snel mogelijk bellen op dit nummer? Het nummer is van de buurvrouw, zij verwacht je telefoontje.' Met knikkende knieën belde ik het nummer. De lijn was ijzig koud terwijl zij mijn broer ging halen. Na enige tijd klonk het gebroken aan de andere kant van de lijn: 'Ik heb slecht nieuws...' 'Ze is dood,' mompelde ik. 'Ja, ze hebben haar gisteren gevonden doordat haar hondje bleef blaffen.' Het telefoontje werd verder afgehandeld en toen zakte ik als een pudding ineen. Het voelde alsof de grond onder mijn voet werd weggeslagen, een gapend zwart gat lonkte. Dagen-, wekenlang heb ik gehuild, om alles wat mijn moeder was, om alles wat ze niet was. En toen gebeurde het... temidden van de pijn en het verdriet voelde ik (misschien wel voor de eerste keer) onvoorwaardelijke liefde voor haar stromen. 


Kort daarna kwam creativiteit op mijn pad. Gelukkig maar, want hoewel ik liefde had ervaren, de pijn en het verdriet waren ook nog steeds aanwezig. Creativiteit bood me een veilige plek waar ik mijn gevoelens kon en mocht toelaten. Het spelen met kleur werkte bevrijdend en verlichtend, waardoor de pijn een plekje kreeg en waardoor mijn hart zich meer en meer kon openen voor het leven


Creativiteit draait niet om de perfecte schildertechnieken. Het gaat erom dat je opnieuw voeling krijgt met je hart, zodat je kan uitdrukken wat daar leeft en verbinding maakt met je dromen en verlangens. Creativiteit biedt je oneindige mogelijkheden om te leren voelen, je gevoel te leren volgen en vertrouwen. Op deze manier versterk je de verbinding met je hart, waardoor zij zich opent voor het leven en jij weer kan stralen!

Mijn droom voor jou en de wereld

Wat als iedereen op aarde zou leven met een open hart en vanuit onvoorwaardelijke liefde in het leven zou staan? Hoe mooi zou dat niet zijn? 


Dat is ook mijn droom voor jou: dat je je niet langer afgescheiden en alleen voelt, maar dat je desondanks de pijn en het donkere periodes die je zeker al meegemaakt hebt met liefde en een open hart in de wereld kan staan. Dat je niet enkel overleeft en de dagen doorspartelt, maar dat je leeft met hart en ziel. 

Background vector created by visnezh - www.freepik.com

Verbinding

Je staat er niet alleen voor. Wanneer je jouw hartekracht herinnert, voel je je verbonden met jezelf, met anderen, met de wereld om je heen.

Background vector created by visnezh - www.freepik.com

Vertrouwen

Niet langer overleven, maar leven met hart en ziel. Je hartekracht versterkt je oervertrouwen in het leven waardoor ook je zelfvertrouwen groeit.   

Background vector created by visnezh - www.freepik.com

Vreugde

Vreugde borrelt op vanuit het diepste van je zijn. Pure vreugde is niet afhankelijk van uiterlijke omstandigheden, maar die voel je tot in de toppen van je tenen. 

Background vector created by visnezh - www.freepik.com

Vrijheid

Wanneer jij je hartekracht herinnert en activeert, opent zich een nieuwe wereld boordevol mogelijkheden. Mogelijkheden die de poort van vrijheid openen.

Jij bent een prachtig wezen. Het is de tijd om jouw licht te omarmen en je vleugels uit te slaan. De wereld wacht op jou.

boek hartekracht

'Hartekracht, licht in het donker' gaat over de verbinding met je hart en vooral ook over de muren die je rond haar gebouwd hebt om haar veilig en beschermd te houden, totdat je op den duur beseft dat je geen voeling meer hebt met wat er in je hart leeft, wat je dromen en verlangens zijn. Maar hoe kan je die verbinding dan herstellen? Wat kan je doen om je hart weer te voelen? 

traject hartekracht

Wanneer het leven je door elkaar heeft geschud, heb je nood aan herbronning en vaak ook aan een nieuwe richting. Je hebt gemerkt dat de manier waarop je vroeger dingen aanpakte, niet meer werkt. Er is iets anders nodig, een vernieuwde aanpak vanuit een grotere hartsverbinding. 

Heb jij het gevoel dat je op een keerpunt in je leven staat? Heb je al vanalles geprobeerd, maar heb je het gevoel dat niets werkt? Dan is traject Hartekracht op jouw lijf geschreven.

Jouw tijd is nu aangebroken

De antwoorden die je zoekt en nodig hebt, die leven in jou. Je hebt enkel een manier nodig om ze in jezelf te vinden. Meer rust toelaten is hiervoor een belangrijke stap, opdat je jouw hartekracht herinnert en activeert. Zodoende heb je ook meer energie om bewust de verbinding met je hart te versterken en haar taal te leren begrijpen.

Heb je vragen? 

Stel ze gerust

Enkele weetjes over mij


Ik hou van schilderen, maar dat wist je ondertussen al...

Ik ben best koppig, eigenwijs, perfectionistisch en een controlefreak.

Maar ik ben ook goedlachs, nieuwsgierig en verlegen (zeker in grote groepen).

Ik voel heel sterk aan waar jij mee worstelt, waar je nood aan hebt en

vooral ook waar jouw licht van gaat stralen.


O ja, ik schrijf ook columns voor het magazine De Spirituele Wereld

en ik ben creatieve coach bij de online groepspraktijk Groeistof.


Wil je graag weten welke opleidingen en bijscholingen ik volgde, klik dan even hier.

Meld je gratis aan!

Ervaar meer rust in je leven, minder stress, meer welzijn en een grotere hartsverbinding. 

5 stappen


voor meer rust in je leven! 

© 2019, Just Bie   I   Disclaimer   I   Privacybeleid   I   Contact